Setkání v Bylničkách - workshop léčení se svícemi

03.06.2014 09:59

Milí přátelé,

mnozí z vás mne oslovují s přáním osobního workshopu a léčení se svícemi...nějak sem se do toho nehrnula, ale nyní cítím že nastal čas, proto pro vás otvírám pomyslnou bránu kouzelného místa kde žiju a zvu vás na samotu do Bylniček v Bílých Karpatech, na celodenní workshop se svícemi s přespáním u ohně v týpí.(spacáky,deky a karimatky sebou).
Na programu bude přednáška o svících, teorie, dále vzájemné léčení svícemi, naučíme se a procvičíme, jak svíce spravně aplikovat na druhých, na sobě, na tělo a do uší...Ráda vám předám své zkušenosti z praxe. 
Večerní téma se ponese v duchu posilování čaker čakrovými svícemi a rituály s nimi spojených...
Místo v Bylničkách je samo o sobě velmi silné a naše léčení a očistu ještě více umocní. Ku pomoci nám budou všechny živly..zvláště pak protékající potok, kde se můžete kdykoliv osvěžit a očistit...
Zároveň jde uvolnění a posílení v náručí čisté přírody, o vzájemné sdílení zkušeností se svícemi, s léčením, s životem...Workshop bude probíhat v týpí nebo na louce.
Jako dárek si každý učastník odnese dvě čakrové svíce na míru...
Po celou dobu setkání bude pro vás nachystaná lehká vegetariánská strava a výborná voda pramenící na Bylničkách.
Pokud máte, vemte si sebou bubny, či své oblíbené hudební nástroje na společné noční hraní.
Toto setkání je pouze pro 12 osob!
Datum: 5.7.2014
Místo: Bylničky 240, Brumov-Bylnice, Bílé Karpaty, Zlínský kraj
Čas: sobota od 10.00 - do neděle ráno.cca 10.00. Setkání ukončíme společnou snídaní...Volnou neděli doporučuji strávit výletem do okolí, např. Baligova studánka (cca dva km od Bylniček, praví se o ní pověsti, že kdo se z ní napije bude mladší a krásnější), Vršatec a nebo jen se potulovat po bělokarpatských loukách a třeba sbírat bylinky :-)
Cena: 1200,- V ceně: výborná vegetariánská strava po celou dobu setkání, (oběd, zákusek, svačina, večeře, snídaně, nápoje po celý den, káva, domácí bylinkové čaje a sirup) svíce, které použijeme v rámci učení a léčení, možnost přespání v týpí nebo ve vlastních stanech na pozemku
Přihlášení:  email ka.rys@seznam.cz
Do zpravy napište: Závazně se přihlašuji na workshop do Bylniček -  Léčení se svícemi, své jméno, místo bydliště a telefon
Přihlášeným pošlu číslo účtu s tím, že mi do 5 pracovních dnů pošlou zálohu ve výši 500,- Kč. Zbytek kurzovného doplatí na místě. Pokud záloha nepřijde na účet, oslovím dalšího zájemce v pořadí. Pokud bude zájem můžeme naplanovat další termín setkání, zase pro max. 12 osob.
Přihlášeným lidem pošlu ještě týden před akci informace jak se sem dostat.
Pokud víte o někom koho by tato akce mohla zajímat, můžete sdílet. Děkuji.
Přeji krásný čas a těším se na setkání s vámi...
Kateřina Raisová